Look by Linn

Colin

Han målar precis överallt och är bara ute efter bus. Men sen vill han även vara med och baka bröd. Slänger upp brödet som Christofer gör och är glad.
Sover fortfarande dåligt, och väldigt morgonpigg.

19 maj

Paket i sängen med hela familjen.
Vår Julian fyller 5 år.

1:a av tredje besöket.

Julian fick göra olika tester och svara på frågor i ca 50min.

inte så aktiv här

Det betyder att jag är mer aktiv i livet.
Pojkarna mår bra, ska börja med mer undersökningar och träffar på Bup med Julian. Talet går lite bättre men jag vill ändå se vad vi kan göra som hjälper honom bättre i vardagen.
Colin kör lite röjarnätter och vaknar gråtandes. Julian är fortfarande en kille som kan sova på mornarna.
Insåg nu på dagis att Julian har äventyr på måndagar, inte onsdagar. Bra att jag tittar på anslagstavlan ibland...
Har haft några riktigt bra utbildningsdagar med Julia och Emmeli.
Det är så underbart att få vara en del i deras utveckling och att de sen blir så duktiga.
Nått som är ännu roligare och en egoboozt är att 2 st franslärare har kontaktat mig ang om att få ett samarbeta med mig och få ha mina produkter och jobba med.
Nu ska jag och Erica köra igång Look by Linn Academy i Broby med första kurs i juli, och sen lägga kurser i Malmö tillsammans.
Men ändå, woop woop vad kul att mina produkter är omtyckta.

Idag började jag dagen med en pw med Lisa. Skönt att börja helgen med tjejsnack och hinna röra på sig. Städat hela huset och tvättat, tagit undan vinterkläderna.

Ikväll blir det middag med Ida. Jag tar ut min födelsedagspresent jag fick fjol.

Bubblor i solen.

Jobbade lite idag,  eftersom jag var tvungen att vabba i veckan. Men sen blev det att njuta av majvädret.

Pw i värmen

Lördag och jag gick 06:30. Älskar att få komma igång tidigt. Tog berget i morse som var grönt,  överallt. Och varmt.

Storebror fyllde 40

Inredning i salongen

Idag är det 1.a maj. har hunnit vara i Nora nästan en hel vecka utan att skriva här. Jag inner inte. somnar 23.30 på kvällarna, vaknar 05.30. varje dag, hela veckan.
Men idag hann jag pyssla. Det var länge sen. Har haft en bild i huvet vad jag ville med mina fransar jag hade i salongen. Dessa kommer jag aldrig använda. Så jag köpte ramar på Clas Ohlson och använde mit Look by Linn limspeed. Det blev 2 tavlor. De hänger nu i salongen. Jag blev riktigt nöjd.
Christofer har jobbat idag och jag har varit hemma med pojkarna. Röd dag en fredag. Colin är en riktig röjare. Man kan inte lita på honom alls. jag packade ordrar på lagret och han var med... han drog fram granen och började klä den. Sen gick han runt med en väska på huvet och skrattade. Vid matbordet, tog han saltet och hällde ut, på bordet och stolen. Och så skrattar han. Unge!
jag kan verkligen inte vända ryggen till när jag har dessa hemma. Då är halva hemmet förstört. Så vi har spelat loppa, lagt pussel, dansat, jagat varandra, hoppat studsmatta, ätit pommes till lunch då Christofer inte var hemma och glass till efterrätt.
Mysig dag.