Look by Linn

Shoppat!

Väst  från H&M och rea på Monki, ny rygga i leopard.  Känns bra att shoppa roliga saker när höstruskvädret har kommit. (Och handbagageväskan till Mexico är fixad.) Att jag hann inom stan i all stress är ju bra jobbat. Att jag dessutom hamnade i soffan redan kl 21:00 ikväll är helt underbart.  Slappar och laddar batterierna inför en toppenfredag i morgon. Tjohoo! 


Skickat från min Samsung Mobil

Underbara dag!

Efter en tidig start på dan så fortsatte den så himla bra. Kim bjöd på Smörgåstårta och goa bullar. Jag fick packa upp alla mina produkter och känna och prova. . Lite mer fika och skratt och sen var det dags att hämta killarna. Christofer kom hem samtidigt som oss och lagade middag medans jag hann mysa med busarna i soffan. Lax och majs. Både Julian och Colin vill tugga och hålla i majskolven. Så mysigt att ha en lugn middag alla tillsammans.  Sen blev det lite färg på naglar, bryn och fransar. En fullmatad dag. Typ som alla andra dagar just nu. Helt underbart! 


Skickat från min Samsung Mobil

04:30

Det gäller att utnyttja dygnets alla timmar. 
1 timme pw avklarad och kl är inte ens 05:45.


Skickat från min Samsung Mobil

Dagishämtning

Idag gick jag till dagiset och hämtade killarna.  Och det tog ca 20minuter att gå hem igen. Julian var både trädkramare, pinnsamlare, fastna i grenar med sina grenar och bara busig. Colin han skulle gå tillbaka till vittra, så jag bar honom.  Ville inte att det skulle ta 40 minuter...


Skickat från min Samsung Mobil

Morgonstund längst med havet

1 timmes morgonpromenad. Så lugnt och harmoniskt. En riktig Energiboozt för mig. 


Skickat från min Samsung Mobil

Fransar och bryn

Före- efter
Fransförlängning och färgning av bryn




Före -efter
färgning av fransar

Storm och logopedbesök!

Så hade det gått ca 3 månader sen förra logopedbesöket. Det egnade ute och det varnas för orkan idag. Jag lämnade Colin på vittra innan jag och Julian gick till sjukhuset, väldigt tacksamt att ha allt så nära.
Fredrik som vi även träffade förra gången såg vilka framsteg Julian gjort. Nu vill han prata, men det blir lite suddiga ord, men mycket förstår vi vad han menar. Då kunde han bara säga,mamma pappa vov vov och brum brum, nåt annat var inte så intressant. Nu säger han Bomma-blomma, ul-gul, hatt, iiil-bil, hus, åt-båt, mjau, m pii-musse pigg, kaja-kajsa, mimi. Mycket ord, och dessa säger han när han vill. Ite alltid han är på det humöret. Men jag ser hur stolt han är när han säger dem och vi ger honom beröm.
Så om 3 månader ska vi dit igen.
Fredrik tyckte inte vi skulle jobba mer med teckenspråket, nu när talet är på G, hade Julian inte haft denna utveckling, hade han haft det som förslag.
Det är en jädra snack om orkanen Simone.. men jag är rätt van vid orkanstyrkor.. inne. Så ingen skillnad.



Skickat från min Samsung Mobil

Fransförlängning


Fransförlängning




Hår&makeup!

Igår fick jag äran att styla Malin & Linda som annordnade ett Black & White-party på kvällen.
Rebecka min vän och fotograf kom förbi. 
Lägg till bildtext
2flätor som utgjorde smyckningen.
Lägg till bildtext
Linda, lite sotade ögon och löshår...
Lägg till bildtext
Lägg till bildtext
Tack Malin för fina blommor och vinet.



Skickat från min Samsung Mobil

Andas och njuter

Söndag och morgonpw helt själv. Frisk luft, jag hinner andas, bara vara, fylla på ny energi.  Åh vad jag älskar att leva.



Skickat från min Samsung Mobil

Lördagsmorgon

Och jag gjorde det igen. Hinderbanan och backintervaller.  Jobbigt men inte alls som 1:a passet. Pojkarna vaknade vid 06:30. Så ingen fara att inte missa passet. På 2:a varvet kom jag på att jag glömt både kaffe och koffeintabletter.  Jag var visst tillräckligt trött för att glömma men tillräckligt pigg i benen för att jogga i backarna.


Skickat från min Samsung Mobil

Höstmyspolotröja!

Jag tycker det är kallt nu. Visst, idag var det för varmt med vinterjackan på men jag saknade nån varm och go polo. Esprit har nästan alltid  bomull i sina tröjor. Älskar bomull, viscose och elestan. Men klarar inte av ull och inte heller för mycket acryl i plaggen. Hittade denna goa på stan idag. Snabbshopping innan jag hämtade killarna. De lekte för fullt på Vittra och ville inte gå hem. Julian hade varit på Italien nästan hela dagen, ätit en jättelunch och byggt länge och haft det kul. De tycker de ser att han utmanas mer när han umgås med de äldre barnen.  Så nu är han på Italien lite varje dag. Tyvärr hade han ramlat och skrapat upp näsan och blodat näsblod, igen. Colin han gillar att dansa till musiken. Om knappt 3 månader fyller han 2 år. Och han snackar inte mycket, "mamma" är det han häver ur sig.. ibland. På måndag är det dags för Logopedbesök med Julian. Men nu är det fredagsmys med popcorn i saccosäcken.
Skönt att ha en lugn kväll.
"Ska bara" locka löshår och lägga feam smink... sen så. 


Skickat från min Samsung Mobil

Franska i akryl och nya bryn!




Skickat från min Samsung Mobil

Salongsfix kl 22:00...

Dygnet har lite för få timmar just nu. "Måste bara" och så är kl 23 när jag lägger mig... och inte hann jag med att ta upp tvätten, träna eller gonattpussa barnen...
Hinner kanske nått av det i morgon..


Skickat från min Samsung Mobil

Gelish!

Härlig färg på hösten.


Skickat från min Samsung Mobil

Fransförlängning

Och så lade jag på mascara4weeks på nedre fransarna. Tid ca 2,5 timme.


Skickat från min Samsung Mobil

Förstärkning med gelé på egna naglar




Skickat från min Samsung Mobil

Gelish




Skickat från min Samsung Mobil

Allt eller inget!

Allt jag gör, går jag in i helhjärtat. Mitt motto är för det mesta "Allt eller inget". Lagom är inget ord som jag brukar använda.
Känner att livet och glädjen i allt jag gör bara spurtar på, och jag hänger med och bara njuter. Jag har lite dåligt samvete över att barnen går långa dagar på dagis, den lilla tid är efter dagis och läggning, där de hinner att reta upp både varandra och mig. Men ändå så mysig.
Jag försöker hitta en harmoni i allt omkring och måste därav skära ner tiden på träningen, jag prioriterar barnen och allt skapande jag håller på med. Just på det kör jag "Allt". Märker att det går inte att maxa "All in" på både barnen, familjen, skapandet, vänner och träning. Kroppen håller inte att spurta milen (eller 5km) kl 04.30 varje morgon.. konstigt..
Så ni som saknat mina träningsuppdateringar varje dag, förstår nu varför de minskar. Jag måste träna och hålla igång kroppen men lite "lagom".. (gud så tråkigt), men just nu en liten period iallefall.
Men jag mår bra i själen och hjärtat. För jag har hittat min passion och jag lever i den.



Skickat från min Samsung Mobil

Fransförlängning + 4-weeks mascaran.

Fransförlängning & 4-weeks mascaran

Den ända förebilden?

Och med vackra fransar

Pilleripill..koncentration och sen så;

Endbart fransförlängning
Fransförlängning & 4-weeks mascaran. Det blir en intesivare färg på fransar och underfransarna  får mascara på sig , samt att jag lägger på färg på brynen om kunden vill.




Skickat från min Samsung Mobil

Madde Wall väljer www.kostkontrollen.se

Lägg till bildtext
Lägg till bildtext
Modell utåt för Christofers hemsida och såklart hon äter rätt mat. Mål, viktnedgång satsar hon på kostkontrollens schema. Se hennes blogg och ett utdrag av Maddes mat inför tävlingen om 6 veckor.



Skickat från min Samsung Mobil

Koncetration!

Lägg till bildtext
Lägg till bildtext
Lägg till bildtext
Långa fransar.. mycket pill, hög koncetration. Love Love Love Längtar tills i morgon, första sättningen.
Nya tecken från förskolan. Men Julian försöker få till orden nu. Det är väldigt grötigt och många frågetecken. Men vi hejar och säger hur bra han är för varje försök. Märker hur glad han blir när vi förstår honom. Men oxå hur ledsen och grinig när han kommer inte vill. Snart är det dags för ett återbesök hos logopeden.


Skickat från min Samsung Mobil

Röjarna röjde inatt..

Lägg till bildtext
Lägg till bildtext
Lägg till bildtext
Får man några bra nätter så får kroppen en riktig käftsmäll när röjar Ralf drar igång, är ledsen och bökar. . Och Julian vaknar skittidigt. Den kombon är ju ingn höjdare.  Jag som var så laddad för lite trappintervall. Men det var bara att häva isig kaffe och en redig frukost innan jag var redo för träning.  Lämnade över roddandet till Christofer och åkte till gymmet. Och just där och då inser jag att träningsskorna är kvar hemma.
Så jag körde ett pass i strumplästen. Crosstrainer och styrka.
Ute har det regnat hela dan. Killarna kivas om det mesta och Colin älskar verkligen att  borsta tänderna och helst med Julians cars-tandborste. Och Julian blir jättearg när han ser Colin hålla i den.
Vi hör dem skratta och kivas om vartannat.. hela tiden..
Avslutar denna söndag med nypimpade rosa naglar.