Look by Linn

Det är för oss solen går upp

Som vanligt när jag fixar hemma så hinner det gå några dagar sen måste jag lägga till eller göra om, därför är inredning en bra hobby, man kan hålla på hur länge som helst. Min man tycker det är en dyr hobby, jag förstår inte vad han menar med det :).
Det som jag la till under våra bröllopsbilder är en tavla som vi fick i bröllopsprsent av min kusin Mia, med texten " det är för oss solen går upp". Bredvid köpte jag en liten ram med min vigselring i och en söt krok.
Nu är även skötbordet klart som mamma och Sven har gjort på snickeriet, även där lite "vintage"-stil men med babyaccesoarer till.

i vecka 39

27 april, är i vecka 39 nu...
Christofer gör nu sin utbildning på Ambulansen och tycker inte att jag ska få några värkar innan beräknat datum den 6 maj..vi får väll se vad som händer..

Bättre sent än aldrig.




Nu har jag äntligen gjort förstoringar från bröllopet. Ramarna är vanliga träramar som jag målat vita, köpt band i "vintage"-stil och gjort rosett. Gillar att få min egna stil.
Fotograf: Daniel Wadenius, www.wadeniusphotography.com

Ett kärlekspar blev till på vårt bröllop!

Min vän Nadia och Christofers vän Stefan träffades för 1:agången på vårt bröllop den 5 september 2009. Jag hade placerat dem vid samma bord..2 singlar..undrar hur jag tänkte..
Jag gjorde en bra bordsplacering!
Idag har de köpt en tomt i Laholm utanför Halmstad där de ska bygga sitt hus.

Bygger pool i Togo

Mamma har trotsat sin flygrädsla och är nu i Togo med Sven, Jenny och Ammi. Planerna var att bygga en pool på taket på huset de har i Aného. De har varit där i 10 dagar nu och idag har de börjat bygga! Man ska inte vara förvånad. Kopierar lite bilder som Jenny har tagit. Huset ligger precis vid havet längst Elfenbenskusten i Västafrika. Jenny, William och deras 4 barn ska ner i augusti igen och bo där ett år. Skönt att ha en pool på hemmaplan för både vuxna och små.
Nu är det dock flygstop pga av ett vulkanutbrott på Island så vi får se när de kommer hem, det går nämligen bara ett par flyg i veckan från Togo.

Vintern är över!

Efter denna långa vargavinter som var fom dec, tom mars, alltså 4 månader med SNÖ.. kom då äntligen våren med SOLEN. Jag har ju mest hållit mig inomhus och tittat på Tv, legat i sängen med laptopen i knät och varit på så sätt social med utevärlden.
Men nu njuter jag som en strandad val på vårt soldäck som vi byggde i maj förra året. Jag har en "liten" kärlek till solen så nu kan jag njuta av något annat förutom, krämpor, sura uppstötningar, foglossning och illamående..
Nu är det 3 veckor till beräknad förlossningen. Julian är fortfarande namn nr 1.

Förlossningen

Nu vet vi hur det är att vara på förlossningen!
Härom dagen så låg jag och vilade och när jag skulle resa mig upp så kändes det som om magen gick "sönder". Ren jävla smärta ovanför naveln. Christofer var iväg och bytte till sommardäck på bilen, så jag satt där själv i chocktillstånd och grät. Ringde förlossningen som ville att jag skulle vara uppe och röra på mig och ringa efter en timme, gjorde som de sa men efter det tyckte de att vi skulle komma dit för att göra en kontroll. Allt verkade stämma, hade inga värkar eller sammandragningar, de trodde att det kunde vara sendrag från ryggen?! Men de visste inte säkert. Jag vet bara att jag inte vill känna så igen.
Nu mår jag som vanligt, alltså "bara" värk i magen och ryggen, tar allt i lungt tempo.
I månad kvar till beräknad ankomst.

Mäster moster

Nu är mamma i Togo och är borta i 10 dagar. Skönt för henne att komma bort och ro om sig själv. Även om det är 1 månad kvar är min familj i Nora redan i "jour" ang. vår bebis ankomst. Moster ringde idag och ville höra att allt var bra och medela att det bara var ringa så kommer hon, sån super moster man har. Har ju lovat att vänta in mamma, men bara tanken att mojan vill åka 43 mil, snacka om man har en "extramamma" som ställer upp för familjen.

Inne i v. 35

Det namn som ligger 1:a nu är Julian...
Har nu fyllt 31 år, avstod från kalas iår. Då jag varken kan sitta eller "feja" allt för mycket så blev ett kalas lite överkurs för min del. Hade en riktig mysdag med Christofer istället.

Moster Mojsan och lilla Lo

Vi åkte en tur hem till Nora och firade min moster Anita och lilla Louise. Då släkten är utspridd från Stockholm ner till Halmstad är det mysigt att mötas upp på landet i Nora.