Look by Linn

Alvins Dop 28 februari 2010

Idag döptes Madde & Henkes lilla Alvin Benny Jeppsson i Söndrums kyrka.

I väntans tider..

Är i vecka 31 nu, är sjukskriven pga av min smärta i ryggen. Så det bästa enligt mig är att ligga på rygg i soffan eller i sängen, har ju hört av barnmorskan att det inte är så bra att ligga på rygg för andningens skull men så länge jag kan andas vill jag ligga på rygg. Börjar inreda i lillens rum nu, han har hetat Simon, Lucas och Ben men vi är nog inte färdiga än, så namnförslagen pågår fortfarande här hemma.

Nytt namnförslag...

Utan att veta om det hade både jag och min svåger Henke kommit på namnet BEN, och Christofer gillade det direkt. Deras pappa som gick bort för några år sedan hette Benny så döper vi vår son till Ben, hoppas vi att hans farfar känner sig hedrad i himlen.

Vackra Fru Truedsson

När en av mina bästa vänner och även tärna på vårt bröllop, Karin, skulle döpa sin dotter Estelle i höstas. Överaskade hon och hennes blivande man Stefan att tåga in i kyrkan, vackra som aldrig förr och lova varandra evig kärlek.

Kram på Alla Hjärtans Dag!

Det är 14 Februari. Efter att ha varit hemma en sväng i Nora och myst med familjen längtar man extra mycket efter dem när man är tillbaks i stan igen. Denna hälsning fick jag idag från mina brorsbarn Johannes och Alicia. Lilla Alicia har nu gått igenom 2 hjärtoperationer och väntar på sin tredje innan årets slut. Var med och hjälp forskningen framåt, stöd Hjärt-lungfonden.

Magen växer och snön ligger kvar.

Det är Februari nu och snön faller ner fortfarande. Har aldrig haft en så snörik vinter på länge. Synd bara att man inte gillar snö och kyla, får ju inte på mig mina termobraller och den ända jacka som är knäppbar är en höstjacka, så jag myser mest inne med min rygg som har tagit rätt mycket stryk pga av att magen växer. Jag var med om en allvarlig olycka år 2003 då jag bröt nacken på 2 stället, efter det så försvagades min rygg och nu har jag väldiga problem att sitta. Men nu är det bara 13 veckor kvar :).