Look by Linn

Oops!

Nu har jag skrivit ut alla program, smyckat dem osv...sen insåg jag att jag skulle läsa igen dem. Insåg rätt snabbt att jag gjort en del missar både här och där, så jag lägger korten på bordet redan nu kära gäster. Jag ber nu om ursäkt att jag råkat skriva fel i vissa saker och att bordsplaceringen inte kommer stämma med verkligheten. Tyvärr kan jag inte skylla ifrån mig på Christofer ;)..för jag har valt att fixa detta själv så det blir rätt.. Hoppas alla har överseende med detta.

Besök från London


Igår kom Malin, Sandra och Sara hit och fikade. Malin är en vän sen jag flyttade ner hit till Halmstad, en Karlstadtjej som bor i London sen några år tillbaka. Självklart var hon bjuden till bröllopet, men tyvärr kunde hon inte komma då utan kom till Sverige denna helg och gjorde en snabbvisit i Halmstad.
Gullig som hon är så hade hon köpt en bröllopspresent som jag fick öppna på en gång. Fick en jättefin tavla med ett vitt hjärta, vi blev sååå glada. Underbara Malin tack snälla du.
Jag ska spana efter en hylla att ha ovanför tv:n. Ska fylla den med snygga bilder från bröllopet, vill sätta upp hjärtat på väggen bland dem. Det kommer bli jättefint.
Kortet är gammalt, Malin bodde redan då i London och var på besök i Karlstad, så jag och Karin åkte upp och hälsade på.

En pratstund med Emma


Igår ringde Emma mig, väldigt skönt att prata med henne nu då mina bröllopsnerver har börjat komma, Christofer visar inget utått ännu, men jag kan bara ana vad som pågår i hans tankar :).
Vi bestämde nu vilka två låtar hon ska sjunga i kyrkan och att vi ses redan dagen innan och träffas.
Fick även reda på att vår fotograf Daniel kommer att vara med oss från start när Emma börjar sminka oss och fixa håret, sen fotar han mig och Christofer innan vigseln, är med inne i kyrkan och sen fotar när vi går ut med gästerna, HELT UNDERBART!

En pratstund med Arne.

Lite tips av vår härliga präst:
Idag ringde jag en snabbis till vår Präst Arne Rubin, kollade så våra psalmer var bokade osv. Hade också lite funderingar vad han ansåg vara lämpligt att gästerna fotar inne i kyrkan när vi vigs. "Detta är ju helt underbart att folk tar kort, bara Jag (Arne) själv blir snyggast på bilderna" -som han själv sa, så tänk på det :).

För oss stör det inte att ni fotar, så ta kort när ni känner för det, stör dock inte i psalmerna tyckte Arne.

Bröllopsklänningen...

Nu hänger den här hemma i garderoben och bara väntar på att bli uppvisad.
Att välja den rätta kläningen gick inte riktigt som jag hade tänkt mig. Det började med att jag och Karin åkte till Falkenberg och provade i den enkla stil jag planerat från första början, en enkel, stilren och en lägre prisklass. Efter några provningar så hittade jag en som satt klockrent :). Yes tänkte jag, tills jag visade min blivande man som inte blev lika nöjd med den "enkla" klänningen. Förstod att jag var tvungen att tänka om, vill ju vara fin för just honom såklart. I filmen "Sex In The City" har Carrie så snygga klänningar, den med blomman har jag haft i tanken och den fantastiska kreakionen när hon står brud i filmen. Men som sagt fantasierna var många tills Carina på Hanna Morris plockade fram "The Dress".

Tävling!

Vem tar det roligaste/bästa kortet under bröllopsdagen/kvällen?

Allt kan hända en sådan här dag så vad eller hur du fotar är bara din fantasi som bestämmer.
Domare: Brudparet, skicka över era bilder och vinnaren presenteras här på bloggen med sin bild och får ett hemligt pris. Skicka på skiva till:
Linn & Christofer Jeppsson
Mickedalav. 27
302 35 Halmstad eller maila på linnbryngelson@hotmail.com

Program

Då jag beslutade att skriva ut programmen själv hemma, så har det varit lite klurigheter huruvida utsmyckningen ska se ut men nu är allt inhandlat och pysslet kan börja.

Sista provningen..



Tog med mig Karin och hennes lilla Estelle till Hanna Morris för att göra sista provningen av min klänning. Den satt perfekt :). Förhoppningsvis är det fortfarande varmt i september, annars får jag dansa mig varm.

Madonna




Den 9 augusti drog Jag, Christofer, Madde,Henke, Emma O Christian till Göteborg och såg MADONNA på Ullevi. Hon har varit min idol i många år så detta var en stor kväll med "The Jeppsson Family".

Tärnklänningar


Nu har Sandra hittat klänningar till sig och Karin, Sandra har en bebis i magen och har haft lite panik ang att hitta en klänning som passar bra med växande mage. Ett par vita skor till denna och de kommer vara såå fina. Och självklart är de ROSA.

Företagsbeachen på Stora Torg


Alla som känner Christofer vet att Volleyboll är sommarens MÅSTE. Så när jag jobbade och sålde för Nestea Swedish Beach Tour, anmälde jag mig själv till laget och lyckas få med min man, då en kollega blev sjuk att spela tillsammans på Stora Torg. Detta innebar ju även att jag var tvungen att klippa ner mina naglar. Snacka om uppoffring..(tycker jag iallefall.) Så i morgon ska jag fixa nya snygga med fransk manikyr. Ang volleybollen kom vi till semifinal, bättre placering än vad Annonsbokningen lyckades med ifjol. Vi blev slagna av Pärsons som drog hem hela turneringen, de hade dock 3st spelare från Hylte Volley i laget, det roligaste var att jag sålde in dem.

Christofers Svensexa



Lördag den 8 augusti var det svensexa, gänget bestod av Henke, Jens, Christian, Billy, Niclas, Peder, Odd, Stefan, Björn och Richard. Killarna testade Christofer på boxning, Sjukkunskaper, höjdskräck, hästhoppning och sina Pikéfobier..

Linns Möhippa








Min möhippa var lördagen den 1augusti, det var den roligaste dagen jag nånsin varit med om, Tack vare, Karin, Sandra, Madde, Emma, Ida, Elin, Linda, Lisa, Nadia och Jessica. 17 timmar var fyllda med, spänning, skratt, tårar, adrenalin, vänskap, kärlek, svett och Solsken.